AZ ISKOLA FELVÉTELI FOLYAMATA

1.
Csengőszó rendezvényeinken regisztrálhatsz.
A szülőknek előadásokat tartunk, miközben a gyerekek a leendő osztálytanítóval foglalkozáson vesznek részt! A megjelenés erősen ajánlott, hiszen itt már a pedagógus ismerkedik a gyerekekkel, benyomásokat szerez, ez segíti őt a kiválasztásban. Ajánlott mindhárom alkalommal részt venni.

2.
Felkeresünk, és átadunk egy kitöltendő anamnézist, és tájékoztatunk a következő lépésekről.

3.
Az osztálytanítók egy beszélgetés keretében szeretnének majd megismerni téged és a családodat.

4.
Ha gyermekedet magasabb évfolyamba szeretnéd beíratni, akkor a felvételi folyamat része a próbahét, ahol a gyermeked és az osztálytanító többet láthatnak, megismerhetnek egymásból.

5.
A Waldorf iskolákban a felvételről a pedagógusok döntenek, pedagógiai szempontokat, nem szerinti eloszlást is figyelembe véve.

A regisztrációval felkerülsz e-mail listánkra, ahol értesülhetsz az aktualitásokról, várjuk véleményed, segítséged a felmerülő feladatokkal kapcsolatban.

A Waldorf intézményeket szülők hozzák létre, és szülők működtetik, ezért számítunk rád a rendszeresen tartott szülői értekezleteken, rendezvényeinken és a Waldorf évköri ünnepeken.

Szükségünk van minden lelkes szülő támogatására, ezért kérünk, hogy jelentkezz, ha szeretnél részt venni a közös munkában!