“Csak az tudja, hogy meddig mentünk,
   aki azt látta, hogy honnan indultunk el.”

                                                          Jókai Mór

Meghívó FK-ülésre – 2019. december 6., 8:00, Fehér Vár Waldorf Iskola, könyvtár

A Székesfehérvári Waldorf Egyesület elnöksége (Fenntartói Kollégium) 2019. december 6-án, pénteken 8:00-tól 10:00-ig, az iskolánk (Székesfehérvár, Berényi út 101.) könyvtárában tartja következő rendes nyilvános ülését, amelyre szeretettel várjuk a tagokat és érdeklődőket. Ha van lehetőséged, arra biztatunk, hogy gyere el, és személyesen is segítsd a Fenntartói Kollégium munkáját. Folyamatban lévő témáink:
  • Fenntartói megjelenés a következő Csengőszón (2020. január 14.).
  • Az intézményeink népszerűsítését illető egyéb, kapcsolódó marketing jellegű kérdések: rendezvényeink hirdetése, csatornák, egyeztetés TK-val és a szülői közösséggel a témában.
  • Közhasznú egyesület támogatása: cégeknek kiosztható ismertető készítése – helyzetjelentés, feladatok.
  • Beszámoló a szociális munkacsoporttal kapcsolatban megkezdett folyamatról (Wolf P.).
Üdvözlettel:

a Fenntartói Kollégium


Meghívó Közgyűlésre – 2019. december 2., 16:30, Székesfehérvári Waldorf Egyesület irodája

Szeretettel meghívunk benneteket a Székesfehérvári Waldorf Egyesület (Székesfehérvár, 8000, Nagyszombati út 125.) következő rendes Közgyűlésére, amelyet 2019. december 2-án 16:30-kor tartunk a Székesfehérvári Waldorf Egyesület irodájában (Székesfehérvár, Bártfai utca 6–8., Tündérzug Waldorf Óvoda). A Közgyűlés határozatképtelensége esetén 17:00-kor azonos napirendi pontokkal megismételt Közgyűlést tartunk, amely a meghívóban közölt napirendi pontok körében a jelenlévők számára tekintet nélkül határozatképes.

Személyes megjelenésedre feltétlen számítunk.

Napirendi pontok:
  1. 2019/2020-as intézményi és egyesületi közös költségvetés felülvizsgálata a tanév első 3 hónapjának tényadatai alapján, a felülvizsgált költségvetés elfogadása.
  2. Az egyesület 2020-as naptári évi költségvetésének elfogadása.
A napirendi pontokhoz szükséges mellékleteket később, a nov. 25-i hét első felében csatoljuk.

Üdvözlettel:

a Fenntartói KollégiumEgyesületi tagság

Ha úgy érzed szeretnél csatlakozni, időt-pénzt nem kímélve, vállvetve fenntartani valamit amit létrehoztunk, akkor várjuk jelentkezésedet.
Egyesületünk tagdíja 2.000.- forint (naptári évenként). Ezen felül adományokat tudunk fogadni.


Az egyesületi tagság feltétele, hogy a szülői közösségünk tagjaként ismerjünk, és együtt dolgozz velünk, azaz bátran ajánljunk a döntéshozók közé, ezért a belépési nyilatkozatokat általában kb. három hónap év múlva szoktuk elbírálni.
Ha szeretnél velünk dolgozni az egyesületben, akkor írj Fodor-Gál Nikolnak, ő küld neked belépési nyilatkozatot: waldorffehervar[kukac]gmail[pont]com