július 10, 2014

Kedves Érdeklődők!
Ezúton számolunk be Nektek a hétfői szülői értekezlet témáiról.

Egyre több Waldorf pedagógussal találunk egymásra, ami nagyon jó, hisz az óvoda leendő óvó nénijeit hamarosan meg kell találnunk. A jelentkezők személyében fantasztikus embereket ismertünk meg, és hamarosan elkezdjük a hirdetésünk terjesztését is. Kérünk benneteket, hogy ennek közzétételekor Ti is osszátok meg minél több helyen, hogy a számunkra tökéletes pedagógusok taníthassák majd a Gyermekeinket a Tündérzug Óvodában.
Az iskola esetében még van 2 évünk, így közzé tettük a Waldorf továbbképzésről szóló tájékoztatót itt az oldalon is, mert az esetleges érdeklődő tanároknak, tanítóknak még van ideje a továbbképzésre, ha nálunk szeretne tanítani. Ha ismeretségi körödben van olyan pedagógus, akit érdekelhet a képzés, szólj neki!

"Waldorf-pedagógiai alapismeretek
480 órás pedagógus továbbképzés - a vonatkozó szabályozás módosítása miatt - már csak az indítási engedély időszakában indítható. Ezért ebben a formában az utolsó alkalommal hirdetjük meg.
Jelentkezési határidő: 2014. október 31.
Óraszám: 480 óra
A képzés - elegendő számú jelentkező esetén - indul: 2015. február.
http://www.barczi.elte.hu/oktatas/tovabbkepzesek/440-pedagogus-tovabbkepzesek "

Elkezdtük összeállítani a szeptemberben induló előadás sorozat témáit és előadóinak sorát. Szívesen vesszük a Ti javaslataitokat is, hogy miről és kitől hallanátok szívesen! Lesznek Waldorfos diákok, szülők, pedagógusok - mindannyian a saját szemszögükből mesélnek majd. Szeretnénk, ha olyan gyakorlati megoldások is szerepet kapnának, amik a mindennapi problémák megoldásában segítenének, amolyan Waldorfos módon. Természetesen Vekerdy Tamás előadása sem marad ki a sorból.

A nyár folyamán több rendezvényen is szeretnénk megjelenni, hogy az Érdeklődők személyesen is feltehessék kérdéseiket, jelezni tudják csatlakozási szándékukat, tájékoztatás nyújtsunk arról, amit mi fontosnak vélünk. Természetesen a Gyerekekre is gondolunk, így mindenhol játékokkal, foglalkozásokkal, és kisbabásoknak elengedhetetlen szolgáltatásokkal (szoptatós sarok, pelenkázó rész, pihenő kuckó, stb) várjuk majd a Családokat. Itt is számítunk a segítségetekre! Kérlek jelezzétek, ha a rendezvények szervezésében, vagy lebonyolításában tudtok nekünk segíteni. Ötletek is szívesen fogadunk, hogy szerintetek hol kellene megjelennünk.

Az óvoda és iskola épületekkel kapcsolatos adminisztráció folyamatban van, sőt sínen van. Elkészültek a névjegyeink, szórólapjaink, elkezdtünk összerakni a leendő könyvtárunkat, hamarosan megérkeznek az első bútordarabok az óvodához.

Továbbra is toborozzuk azokat a Családokat, akik eldöntötték, hogy a Tündérzug Waldorf Óvodába szeretnék beíratni Gyermeküket. Az ő jelentkezésükre, csatlakozásukra, munkájukra már most szükség van!
https://docs.google.com/forms/d/1c9656-BST6quyh0fyhQM-GgHxvzaOpESnj2vgdqCDiI/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzése moderálást követően kerül fel oldalunkra.