július 03, 2014

Aktuális hírek


Kedves Érdeklődők!


Az elmúlt hetekben nagyot léptünk előre mind az óvoda, mind pedig az iskola alapítás rögös útján. Az iskolával kapcsolatos dolgok, még nem nyilvánosak, még engedélyekre, szerződésekre várunk, így arra kérünk mindenkit, hogy őrizze meg a kíváncsiságát, hamarosan szállítjuk a híreket!

Az óvoda nevét lefixáltuk, és mostantól hivatalosan is nevén nevezhetjük a mi kis "gyermekünket":

Tündérzug Waldorf Óvoda - Székesfehérvár

A nevet a korábbi Kezdeményezésekben dolgozóktól örököltük, akik árnyas fák között beszélgetve választották ki, sok más ötlet közül. Ezúton is köszönjük Nekik!

Az igazi Tündérzugot is megtaláltuk, azaz az óvoda ideális helyét. A szerződés kötés még folyamatban van, ennek lezárulta előtt nem hozhatjuk nyilvánosságra az adatokat. Azonban ma készítettünk sok-sok fotót, amiből kiválogattunk néhányat, ahol a hangulatot Ti is megérezhetitek! Ezekből álljon itt egy válogatás!

Ma a mentorunk látogatott el hozzánk, Ő Matúz Erika! Miután bejárta az épületet, tökéletesnek nyilvánította! Igazi Waldorf óvodának való hely az Ő szemével is. Ő úgy fogalmazott, hogy ez az épület és a szervező Szülők munkája együtt fog a későbbiekben óvodává válni! Mi hordozzuk magunkban a az igényt és az energiát, hogy az óvoda megszülessen, Erika pedig hordoz minket. Így fog megszületni az a Tündérzug, amit elképzelünk!

Rengeteg jó tanáccsal lettünk általa gazdagabbak, és átbeszéltük a rövid- és hosszú távú feladatokat. Most készülünk a holnapi Nyárünnepre, amire ezúton is szeretettel meghívunk minden kedves Érdeklődőt!

Hamarosan jelentkezünk a fejleményekkel! Addig is búcsúzunk Erika mai egyik első mondatával:

"Itt jövő szeptemberben óvoda lesz"

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzése moderálást követően kerül fel oldalunkra.