június 11, 2013

Jelentkezés a Tündérzug Waldorf Óvodába

Kedves Szülőtársak!

Megtartottuk első szülői értekezletünket. Nagyon hangulatos és eseménydús délután volt, mindenki hozzá tette a magáét szellemileg, lelkileg, és kulinárisan is.
Jelenleg van 2 csodálatos óvodapedagógusunk, egy, még kevesek által ismert, szintén fantasztikus vezető óvónőnk, nemsokára nyilvántartásba vételről szóló határozatunk, és waldorf névhasználati engedélyünk, bérleti szerződésünk egy romantikus hangulatú kis zughoz, a kápolnásnyéki katolikus templom mögötti fasor mögött, ami azonban némi csinosítást igényel.
Beszéltünk az épület felújításáról, az engedélyeztetésekről, és természetesen a sosem elfelejthető anyagiakról.  Nagyon sok munka van még előttünk, amihez minden kézre, és minden fejre szükségünk lenne. Így tehát kérünk mindenkit, aki idén szeretne waldorf szülővé válni, hogy gyermeke ebben a csodálatos hangulatú kis Tündérzugban cseperedhessen, az küldje vissza  kitöltve a jelentkezési lapot június 15-ig, mert, ha nem jelentkezik elég család, akkor sajnos a mi kis zugunk idén üresen marad.
Várunk Mindenkit sok szeretettel!!!

Jelentkezési lap itt kérhető:
herczeg.zs@gmail.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzése moderálást követően kerül fel oldalunkra.