február 10, 2013

A 3. Szülők Iskolája - az első toborzónk február 12-én

Az eddigi két Szülők Iskolájában általános waldorf-pedagógiával kapcsolatos témákat érintettünk.  A pedagógia alapjai, a gyermek fejlődésének állomásai és a mód, ahogyan a különböző szakaszokban el lehet őket érni, az ünnepkörök, ami az év ritmusát adja, ami segít ráhangolódni a természet ritmusára.

Azért hogy célzottabban tudjunk a jövőben az egyes intézmények iránt konkrétan érdeklődőkkel találkozni, beszélgetni, a jövőben szétválnak az utak: a Baba-Mama Klub lesz az, ahol az óvodába készülő gyerekek és szüleik találkozhatnak a waldorf pedagógiával és az óvónénivel, óvóbácsival. A Szülők Iskolája pedig az iskolába készülőket szeretné fogadni, az ő kérdéseikre, felvetéseikre, félelmeikre választ adni.

Ez lesz tehát az első toborzó alkalmunk, ahol sok mesélés, és igazi bemutató lesz - Magdi, a mentorunk és jövőbeli osztálytanítónk által. Várunk szeretettel mindenkit, akit érinthet a 2013 szeptemberében induló Velencei-tó Környéki Waldorf Iskola első osztálya, és persze továbbra is szívesen látjuk az érdeklődőket, az előre készülő ovis szülőket vagy a már nagyobb gyerekek szüleit, nagymamákat, nagypapákat, pedagógusokat, szimpatizánsokat :).

Köszönjük, ha előre bejelentkeztek.
Helyszín, további részletek itt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzése moderálást követően kerül fel oldalunkra.