január 17, 2013

Indul a Baba-Mama Klub január 26-án!

A Klub programja kb. 1,5 órásra van tervezve. Ez idő alatt a szülők a gyerekektől külön, a háttérből fogják visszavonultan kísérni az eseményt. Lehet kézimunkázni, halkan beszélgetni, elvégezni apróbb konyhai munkákat amíg a gyerekek az óvónénire és az óvóbácsira lesznek bízva.

Ezúttal nem kell készülni sütikkel, egyéb finomságokkal. Enni-innivalóról gondoskodunk (vajas kenyér, alma, tea). A házban van pár bögre, de jó lenne, ha a gyerekeknek lenne saját bögréjük, amit megismernek, és amiből ottlétetek alatt tudnak inni.

A Baba-Mama Klub egyrészt a pedagógiával és az egymással való ismerkedést is szolgálja, mind nekünk, mind a gyerekeknek, és ez egyben az óvoda előkészítője is. 

A hozzájárulás családonként, alkalmanként 1500 Ft. Ez a "belépődíj" fogja fedezni a programhoz kapcsolódó költségeket (helyszín, útiköltségtérítés és tiszteletdíj, kellékek és élelmiszer beszerzés), illetve, ha tudunk tartalékot képezni a jövőre nézve, akkor az óvoda beindításához kapcsolódó kiadásoknak szolgálhat majd valamelyest alapul.

A jelentkezéshez jelentkezési lap kitöltése szükséges, jelentkezési lapot emailben lehet kérni.

Mindenkit várunk szeretettel!


A technikai jellegű információk (helyszín, időpontok) az Események fül alatt találhatóak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzése moderálást követően kerül fel oldalunkra.