november 23, 2012

Szülők waldorf iskolája

Alighogy megtaláltuk a manókat, máris itt a következő program: december 4-én 17.00-kor szülők iskolája lesz Sukorón, a jövendőbeli óvoda épületében.

A szülők iskoláját mentorunk, Buchwald Magdi, az óbudai waldorf iskola szabadéves osztálytanítója, valamint reménybeli óvódapedagógusaink, Csípőné Németh Ildikó és Csípő Zsolt segítségével szervezzük. Ők fognak bennünket be(ljebb)vezetni a waldorf pedagógia részleteibe.

Két blokkra lesz osztva a program, mindegyik körülbelül 1 óra hosszúságúra van tervezve.
1. Hogyan gondolkodik az óvodás gyerekről a waldorf pedagógia?
2. A waldorf iskola első három éve, a gyermeki lélek fejlődése szempontjából.

A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött. A terem befogadóképessége korlátozott, ezért kérünk, mielőbb jelezzetek vissza egy emailben, ha jönni szeretnétek. Kérünk, hozzatok egy-egy párnát vagy pokrócot, amire le tudtok ülni (padlófűtés van).

Az előadáshoz, illetve a szervezési munkák költségeihez szívesen vesszük hozzájárulásotokat, kinek-kinek szándéka és lehetősége szerint. Az általunk javasolt összeg családonként 800 forint.

Mentorunk külön kérése, hogy erre a rendezvényre gyerekek nélkül érkezzetek, az itt elhangzó dolgok számukra minimum unalmasak, de akár károsak is lehetnek.

Egy szó mint száz: várunk szeretettel :).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzése moderálást követően kerül fel oldalunkra.