július 22, 2012

Ha egy üzlet beindul...

..., ami addig úgy tűnt, alig csordogál, hirtelen kirobban. Mi még nem tapasztaltuk ezt meg éppen így :). Mindenesetre az arra fogékonyaknak biztosan ad majd egy kis elmélkedni-valót a lentebb leírt események időbeli láncolata.
Pár hónappal ezelőtt, az egyik megbeszélésünkön, fölmerült újra, hogy kellene valamit kezdeni az ovival is. Sok helyről kaptunk olyan tanácsot, hogy az a szerencsés, ha először egy ovi indul el, majd az ott felnőtt gyerekekre és családokra alapulva indul el az iskola. A várakozás nekünk nem nagyon opció, ezért minden erőnket az iskolára szeretnénk koncentrálni. Így az ovi csak egy távolabbi, kicsit amorf cél - volt egészen másfél hónappal ezelőttig. Aztán - az említett megbeszélést követő pár héten belül - két, egymástól független budapesti család és 1 óvónéni-óvóbácsi házaspár is feltűnt azzal a határozott szándékkal, hogy csatlakozzanak hozzánk ovialapítóként.
És hogy fokozzam a helyzetet, ma reggel a facebook-on ez a Goethe idézet várt: " Valamennyi kezdeményező és alkotó cselekedetet illetően egyetlen alapvető igazság létezik - abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a Gondviselés is működésbe lép." (Egy hete készülődök megírni ezt a bejegyzést :))
Nos, a Gondviselés nem veszi félvállról a dolgát, úgyhogy augusztus 16-án, egy egész napos játszós, beszélgetős, főzőcskézős programmal bemutatkozik az ovi-alapító testvércsapatunk! Hamarosan fölkerül a program-tervezet is. Várunk mindenkit szeretettel. (A program jellege miatt csak a legkésőbb augusztus 10-ig bejelentkezetteket tudjuk fogadni.)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzése moderálást követően kerül fel oldalunkra.